10 mio. til nye erhvervs-ideer

Pressemeddelelse:

Virksomheder i Lollands Kommune kan nu søge om rentefrit lån til at realisere nye projekter, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser.

Lollands Bank, Nakskov Erhvervsfond og Business Lolland-Falster ruller nu 10 mio. kr. ud til såkaldte vækstlån til virksomheder og detailhandlende i Lolland Kommune. Initiativet sker for at fremme den lokale forretningsudvikling og etableringen af nye arbejdspladser.

Lokal opbakning
“Det er vigtigt for os som lokalt pengeinstitut at gøre en forskel for erhvervslivet i kommunen, og vi tror på, at dette nye fælles initiativ kan skubbe nogle nye spændende initiativer i gang”, siger Anders F. Møller, direktør i Lollands Bank.

Det er valgfrit, hvad lånet skal bruges til – køb af udstyr, ansættelse af personale eller noget helt tredje – forretningsideen skal blot godkendes af Business Lolland-Falster og Lollands Bank. Lånet tilbydes som en del af Business Lolland-Falsters Udviklingsmiljø i Nakskov.

Lyst til nyt
“I Business Lolland-Falster ser vi en stigende lyst til og tro på nye projekter, både hos eksisterende virksomheder og i iværksættermiljøet. Derfor er det virkelig en god nyhed, at vi kan samle kræfterne om at matche gejsten i erhvervslivet med risikovillig kapital”, siger adm. direktør i Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff.

Det nye initiativ giver virksomheder med adresse i Lolland Kommune mulighed for at låne op til 200.000 kr. rentefrit i 2018. Herefter er renten 5 % p.a. Lollands Bank står for udbetaling og administration af lånene, mens det er Business Lolland-Falster, som indstiller, hvilke virksomheder, der kan komme i betragtning til et vækstlån baseret på en vurdering af virksomhedens konkrete forretningside.

KLIK HER og hent flyer med yderligere informationer

FAKTA:

 • BUSINESS LOLLAND-FALSTER varetager på vegne af Lolland og Guldborgsund kommuner erhvervsudviklingen på Lolland-Falster. Missionen er at fastholde, udvikle og tiltrække virksomheder, arbejdspladser og investeringer til Lolland-Falster – gennem udvikling af attraktive og dynamiske rammer for vækstorienterede virksomheder, der understøtter områdets naturlige styrkepositioner.
 • LOLLANDS BANK er en solid lokalbank grundlagt i 1907. Banken har 6 filialer og betjener mere end 27.000 kunder. Lollands Bank tager ansvar og er med til at skabe vækst og aktiviteter i lokalområdet. Banken tilbyder letforståelige og gennemsigtige produkter og ønsker at være en attraktiv samarbejdspartner for både privat- og erhvervskunder.

 

KONTAKT:

 • Mikkel Wesselhoff
  Adm. direktør, Business Lolland-Falster
  E-mail: mw@businesslf.dk
  Tel: 4038 2436
  www.businesslf.dk
 • Anders F. Møller
  Direktør, Lollands Bank
  E-mail: afm@lobk.dk
  Tel: 5497 1533
  www.lollandsbank.dk