Bliv en bedre leder

Alle medarbejdere har ret til gode ledere – og alle ledere har ret til gode medarbejdere
Det kræver naturligvis en indsats at være god til at lede, og det kræver også en indsats at være en god medarbejder. Hverdagen i enhver organisation handler om at indfri nogle mål – på en måde hvor alle er mest muligt involveret, med de best mulige ressourcer – samtidig med at de er motiveret til at klare deres opgaver.

Alle ledere, der er tilmeldt lederuddannelsen, kan invitere hele deres organisation med – UDEN BEREGNING – til foredrag tirsdag den 2. oktober. Her bliver de bedste fif fra sportens verden sat i en ledelsesmæssig ramme og koblet til hverdagen på jobbet.
Jo flere du inviterer, jo flere har mulighed for at få den rette mængde motivation i hverdagen.

Eskild Ebbesen og Ulrik Lynge er nogle af landets mest brugte foredragsholdere og undervisere, både for top elitesportsfolk og store dele af dansk erhvervsliv. De ved om nogen hvordan man sætter fokus på målsætninger, indsatser, motivation og en smittende adfærd. De bruger Eskild Ebbesens erfaringer som 5 dobbelt olympisk medalje vinder, og Ulrik Lynges mangeårige arbejde med top elitesportsfolk og erhvervsfolk til at give jer de bedste råd med hjem. 
Vil du være en bedre leder? Læs om uddannelsen www.blivbedreleder.dk