Julearrangement – hygge, samvær og netværk

Map Unavailable

Dato og tidspunkt
Dato - 13/12/2018
5:00 pm - 8:00 pm

Sted
Hotel Saxkjøbing

Kategorier


Kære medlem,

Vi kan med stor glæde byde dig velkommen til årets julearrangement. Vi har inviteret Jimmy Jørgensen med guitarist til at underholde os med kombineret foredrag og sang, inden vi går på juleferie og et nyt spændende år begynder. 

Vi mødes i Hotel Saxkjøbings flotte nyrenoverede teatersal, hvor den nye køkkenchef vil forkæle os med et lækkert traktement – derfor er dette jo det oplagte sted, at afholde netop dette arrangement:

“STILLEDAL” – OM DEN VILDE TID OG OM AT BRYDE DEN SOCIALE ARV

De fleste kender Jimmy Jørgensen fra hans liv som feteret rockstjerne og skuespiller. De færreste ved, at han blev smidt ud af skolen som 14-årig og sidenhen uddannede sig som blikkenslager. At blive en succesfuld musiker og autodidakt skuespiller var aldrig en del af hans plan for livet.

Jimmys mor var kun 17 år, da hun fik ham, og faren var for længst sejlet videre på sin sømandsfærd, så det var ikke lette livsvilkår, Jimmy havde, da han voksede op i rottebefængte lejligheder og på gadehjørner i København.

Efter en barsk barndom og vild ungdom med knæk, slåskampe, lightergas og politi kunne han lige så godt være endt som kriminel og misbruger, men han blev igennem årene i stand til at holde sin indre uro i skak.

Kom helt tæt på Jimmy med denne livsfortælling om de afgørende øjeblikke og vendepunkter, der gjorde, at han ikke sank til bunds, men fandt ud af at klare sig.

Det er en ærlig, ligefrem og intens beretning om Jimmys liv med både op- og nedture. En beretning som inspirerer publikum til at træffe aktive valg og minder om, at ens baggrund ikke altid behøver at diktere fremtiden.

Fortællingen er krydret med små, sjove anekdoter, som får smilet frem, og med akustiske numre fra Jimmy og hans guitarist.

Hør Jimmy Jørgensen HER

”Tak for et superfedt arrangement med Jimmy Jørgensen. Det var rigtig spændende at høre om hans livshistorie kombineret med et par relevante sange unplugged! Det var intimt og personligt og en bevægende fortælling.”
Svend Dalgaard, Danske Konferencecentre
 

Program:
17.00 Ankomst
17.10 Velkomst v./ Mikkel Wesselhoff
17.15 Let anretning og networking
18.00 Foredrag og sang v./ Jimmy Jørgensen med guitarist
19.30 Netværk og hygge
20.00 Tak for i dag og på gensyn

TILMELD DIG HER

Sted:
Hotel Saxkjøbing
Torvet 9
4990 Sakskøbing

Ved spørgsmål til ovenstående, er I meget velkomne til at rette henvendelse til Morten Brage, på enten 4077 6969 eller mb@businesslf.dk

Vi glæder os til at se jer!


(0) comments

Comments are closed.

Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.