Lieferantentag 2019

Map Unavailable

Dato og tidspunkt
Dato - 27/03/2019
6:00 am - 7:30 pm

Sted
Stadthalle Rostock

Kategorier


Take-off Tyskland!

Kickstart din internationalisering i det nordtyske d. 27. marts 2019, når vi i Business Lolland-Falster arrangerer en-dags tur til ”Lieferantentag Mecklenburg-Vorpommern” i Rostock.

“Lieferantentag” (Leverandørdagen) er for erhvervsdrivende og betegnes som en “kontaktbørs”, hvor de besøgende kommer for at afsøge det regionale marked for potentielle leverandører, og hvor der både bliver skabt kontakter og skrevet kontrakter.

Derfor skal du tage med

Hvis du/I overvejer at gå ind på det tyske marked eller allerede har besluttet jer for det – eller måske ønsker at øge jeres eksisterende forretning i Tyskland, så er dette en rigtig god mulighed for at skabe nye forbindelser. I 2018 var flere end 170 virksomheder præsenteret med en stand, og leverandørdagen tiltrak flere end 800 besøgende erhvervsfolk og professionelle indkøbere fra det meste af Tyskland.

Du kan også bruge dagen til at orientere dig om de muligheder, der ligger i at anvende tyske virksomheder som leverandører til din virksomhed. Specielt er brancherne inden for jern & metal samt logistik godt repræsenteret og rummer muligheder for at sondere et nyt marked med henblik på optimering af indkøb.

Har I brug for at få ajourført jeres tyske præsentationsmateriale til turen, så tilbyder Business Lolland-Falster at hjælpe med at udarbejde en tysk ”one-pager”, som kan bruges som kommunikationsværktøj på messen og døråbner til nye muligheder på det tyske marked.

Ønskes hjælp til udarbejdelse af en ”one-pager” firmapræsentation – ring til Forretningsudvikler Steffen Johnsen på 2080 8408.

Gratis for medlemmer

Det er gratis for medlemmer af Business Lolland-Falster at deltage på Lieferantentag, hvilket indbefatter bustur, Gedser-Rostock t/r, inkl. morgenbuffet på udrejsen og aftenbuffet på hjemrejsen, indgangsbillet til messen samt hjælp til udarbejdelse af en ”one-pager” virksomhedspræsentation. For ikke medlemmer er prisen for turen kr. 2.500 ex. moms pr. person.

Der er et no-show fee på kr. 2.000,- pr. deltager.

Program for turen

Onsdag den 27. marts:

  • Kl. 06:00: Afgang med bus fra Cementen i Nykøbing F.
  • Kl. 07:00: Afgang Gedser Færgehavn med morgenmadsbuffet.
  • Kl. 09:00: Den formelle åbning af ”Lieferantentag”.
  • Kl. 10:00: Den officielle åbning af ”Lieferantentag”.
  • Kl. 10:00 til kl. 16:00: Messebesøg og matchmaking.
  • Kl. 16:15: Afgang med bus til Rostock Überseehafen.
  • Kl. 17:00: Afgang fra færgehavnen med aftenbuffet om bord
  • Kl. 19:00: Ankomst til Gedser
  • Kl. 19.30: Ankomst til Cementen i Nykøbing F.

 Tilmelding senest 15. marts 2019

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Forretningschef Mads Stærk 2324 4521 eller Forretningsudvikler Steffen Johnsen 2080 8408.

Baggrund

Tyskland er Danmarks suverænt vigtigste handelspartner og aftager i dag næsten 20% af den samlede danske eksport.

Den tyske økonomi vokser og er den mest toneangivne i Europa. Tyskland investerer kraftigt i energi, industriel udvikling, byggeri og andre sektorer, hvor danske virksomheder står stærkt. Derfor udgør det tyske marked fortsat et enormt potentiale for både små og store danske virksomheder.

Lolland-Falsters virksomheder særligt inden for energi, industri, håndværk, engroshandel, logistik og serviceydelser har nu en god mulighed for at lave forretning på det nordtyske marked, og skabe relationer til virksomheder i det område der snart bliver en del af ”Greater Copenhagen”.


(0) comments

Comments are closed.

Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.