Morgenbriefing i samarbejde med Ledernes Hovedorganisation

Map Unavailable

Dato og tidspunkt
Dato - 25/04/2019
8:30 am - 1:00 pm

Sted
GuldBoSund
Vibehaven 500
Nykøbing Falster

Kategorier


Kære medlemmer.

Vil du gerne gøre indtryk og sætte aftryk som leder? Vil du øge din ledelsesmæssige gennemslagskraft?
Business Lolland-Falster og Ledernes Hovedorganisation inviterer til morgenbriefing på GuldBoSund, torsdag d. 25. april 2019.

TEMA: Tænk som en opdagelsesrejsende og bliv langtidsholdbar som leder

Fremtidens medarbejdere bliver over 100 år gamle og skal forvente at arbejde 10-15 år mere end deres forældre og bedsteforældre. Samtidig stiger kompleksiteten på arbejdsmarkedet, der er i konstant forandring pga. globaliseringen og de teknologiske fremskridt.
De unge generationer kommer derfor til at gøre op med det klassiske ”three stage life” bestående af uddannelse, arbejdsliv og pension. I stedet kommer de til at leve et ”multi stage life” – et liv, hvor man i højere grad uddanner sig gennem hele livet og går fra stilling til stilling og opgave til opgave. Og indimellem tager de nogle nødvendige pauser, der skal til for at samle ny inspiration og energi. De bliver til moderne opdagelsesrejsende.
Hvis du er mellem 35-50 år i dag, vil du også skulle arbejde mange år endnu. Din ulempe – i forhold til de unge generationer – er, at du er traditionelt uddannet i det ”gamle samfund” og derfor ikke altid har den naturlige omstillingsparathed, som det 21. århundrede kræver. Du er med andre ord ”fanget” mellem to samfund og to paradigmer.
På konferencen stiller vi skarpt på det nye arbejdsmarked. Du får værdifuld og nødvendig viden om, hvordan du bedst gearer dig til fremtiden og investerer smartest i dig selv, så du kan holde dig konkurrencedygtig, forblive inspireret og undgå at brænde ud alt for tidligt.

Program

08:30 – 09:00
Registrering af deltagere samt kaffe, te og croissanter
09:00 – 09:15
Velkomst
09:15 – 10:30
Foredrag v/Emilia van Hauen og Louise Opprud Jakobsen med titlen: Fremtidens leder som pilgrim
10:30 – 10:45
Kort pause
10:45 – 12:00
Foredrag v/B.S. Christiansen med titlen: Har du kapaciteten, lysten og viljen til at lede?
12:00 – 12:15
Afrunding
12:15 – 13:00
Tapas og netværk

Tilmelding: Tilmeld dig her

Dato: Onsdag 25. april 2019

Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 17. april 2019

Adresse: GuldBoSund, Vibehaven 500, 4800 Nykøbing Falster

Oplægsholderne:


Emilia van Hauen og Louise Opprud Jakobsen

Emilia – Kultursociolog, HD(A) og prof. bestyrelsesmedlem
Louise – Fremtidsforsker, hjernenørd og rådgiver i digitalisering og high performance
43 % er bange for at være irrelevante om 3-5 år! For hvordan holder vi os relevante i en verden fuld af kunstig intelligens, robotteknologi og digital transformation? I Emilia og Louises fælles oplæg stiller de skarpt på, hvad lederens vigtigste egenskab er nu og i fremtiden. Og på hvordan vi i samklang kan bruge sociologien og teknologien, så vi er gearet til en verden hvor den digitale udvikling konstant øger farten.


B.S. Christiansen

Mentaltræner og ledelsesrådgiver, tidl. jægersoldat
B.S. coacher high-performance-teams, eliteidrætsudøvere og ledere fra toppen af dansk- og internationalt erhvervsliv. På konferencen får du et nyt lærerigt foredrag fra et topmotiveret menneske, der selv fortsætter sin egen-udvikling ved løbende at påtage sig spændende udfordringer og bruge sin livsvisdom og erfaringer til glæde for sine medmennesker. Du får masser af tankevækkende budskaber, pointer og anvendelige værktøjer med hjem, som er forståelige og let lader sig implementere og omsætte i et travlt arbejdsliv og hverdag.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen


(0) comments

Comments are closed.

Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.