Workshop: Virksomhedsdrift, Økonomistyring og Jura

Map Unavailable

Dato og tidspunkt
Dato - 04/04/2019
9:00 am - 2:00 pm

Sted
Business Lolland-Falster

Kategorier


Lige så vigtigt som det er at vide, hvor man skaber værdi for sine kunder, og hvordan man markedsfører dette overfor markedet, er det også vigtigt at have styr på motorrummet i virksomheden.

Det drejer sig fx om at kende mulighederne for at finansiere sin virksomheds udvikling og om at have styr på likviditet, budgetter, regnskab, bogføring, moms og skat mv.  For mange iværksættere er der en betydelig sammenblanding mellem virksomhedsøkonomi og privatbudget, hvorfor vores workshop også har fokus på dette område.

 

Om workshoppen:

På workshoppen får du basisviden om hvilke administrative områder der skal være styr på som selvstændig, herudover frister der skal overholdes, for bl.a. at undgå SKATs søgelys. Endvidere vil man opnå klarhed omkring hvordan man arbejder med drifts-, salgs-, og likvidditetsbrudgetter samt estimater – alt der er nødvendige for at planlægge udviklingen i din virksomhed.  

Der gennemgås nogle af de mest relevante juridiske problemstillinger som mange iværksættere støder på. Det drejer sig om bl.a. selskabsform, slags- og leveringsbetingelser, handelsbetingelser, skat, kontrakter, persondataforordningen, forsikringer og erstatningsansvar, immaterielle rettigheder mv.

Derudover kigger vi på de basale omkring bogholderi således at det er hensigtsmæssig fra starten. Vi ser nærmere på forskudsregistrering, fradrag samt vigtige tidsfrister for moms, a-skat, selvangivelse og regnskab.

Under workshoppen kigger vi også på forskellige finansieringsformer, der kan understøtte væksten og udviklingen af din virksomhed. Der kortlægges muligheder for finansiering og du bliver guidet gennem det brogede landskab inden for kaptialfremskaffelse.

Og mest af alt taler vi også om adskillelse af privat- og virksomhedsøkonomi.

Kort og godt:  Via dette workshop hjælper vi dig med at skabe overblik og tryghed i at takle de administrative opgaver i din virksomhed. 

Medring:

  • Computer og oplader.
  • En liste over de konkrete udfordringer eller spørgsmål som din virksomhed har i forhold til bogføring, moms, skat og jura.
  • Information om finansieringsudfordringer, fx afslag fra banken, fonde, osv.
  • Medbring en digital version af evt. virksomhedsbudget(ter).

Agenda:

09.00-10.30 – Workshop: Virksomhedsdrift
10.30-10.45 – Kort pause
10.45-12.00 – Workshop: Økonomistyring
12.00-12.30 – Frokost
12.30-13.30 – Workshop: Jura
13.30-14.00 – Spørgerunde, kaffe & kage og afrunding


OBS:

Skriv venligst i kommentarfeltet 2-3 ting eller spørgsmål som du gerne vil have afklaret via/på workshoppen. På forhånd tak! 

 

Tilmeld dig her

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig denne event


(0) comments

Comments are closed.

Gå ikke glip af det nye
Tilmeld dig nyhedsbrevet.