Handel & Oplevelser

Handel & Oplevelser

Et sundt handelsliv er en forudsætning for at Lolland-Falsters byer er fulde af aktivitet og fornyelse. Derfor kæmper vi sammen med hele detailhandels-området om at skabe nye forretningsmuligheder, og vi baner vej for, at nye detailvirksomheder og kæder får det bedst mulige udgangspunkt, når de etablerer sig i området.

Fremtidens handelsbyer

I samarbejde med de lokale handelsstandsforeninger i de store byer arbejder vi målrettet på at udnytte nye digitale muligheder samt at indrette stærke handelszoner til gavn for butikkerne og deres kunder.

Vær en del af udviklingen og kontakt forretningschef for Handel & Oplevelser Thomas Rasmussen.

Genvej til gennembrud

Vi rykker ud, når der er brug for at tænke nyt. Et stærkt netværk og gode samarbejdspartnere gør det muligt for at levere effektiv bistand i forbindelse med udvikling eller konsolidering af din virksomhed.

Brug for et indspark? – kontakt forretningschef for Handel & Oplevelser Thomas Rasmussen.

Boost dit salg

Hvordan du håndterer den daglige drift er en vigtig faktor for øget indtjening. Kender du til udtrykkene peak hours, bz, plussalg og mersalg?

Bliv klogere på din forretning og dine indtjeningsmuligheder – kontakt forretningschef for Handel & Oplevelser Thomas Rasmussen.

Nyheder om Handel & Oplevelser

Iværksætter-butikker skyder op

I løbet af de kommende måneder vil helt nye iværksætter-butikker dukke op på Lolland-Falster. Iværksættere får mulighed for at prøve nye butikskoncepter af, samtidig med at der skabes mere liv og aktivitet i handelsmiljøerne. Tomt er godt “Alle byer har tomme...

Vi snakker 1972 på Folkemødet

Igen i år tager Business Lolland-Falster til Folkemødet på Bornholm 15.-18. juni for at synliggøre landsdelens erhvervspotentialer. Vi skal netværke med de rette personer, blande os i debatterne, deltage i et par paneldebatter – og så arrangerer vi desuden vores...

Butikker skal være online-stjerner

De fleste ved, at flere og flere gør deres indkøb online, og at mange butikker derfor mister indtægter. Nu gør vi noget ved det! I naturlig forlængelse af udviklingsforløbet Citychef 2020 har Business Lolland-Falster netop igangsat et pilotprojekt i forhold til at...