Klar, parat, start virksomhed

Christina Groth har gjort det man kalder et rigtig fornuftigt forarbejde, før hun åbnede Kosmedic.dk. Hun har sparet op og investeret i det nødvendige udstyr, og hun har henvendt sig til Business Lolland-Falster for at få råd om forretningsplan, markedsføring og adgang til netværk. Her fandt hun også den advokat, som hjalp hende med det juridiske arbejde bag sin virksomhed.
 
-Jeg deltog på Business Days nogle gange, fortæller Christina, og jeg var glad for de samtaler og afklaringer jeg fik med mig hjem. Det var ikke fordi jeg var enig i alt hvad konsulenterne sagde jeg skulle gøre, men rådgivningen gav mig det sidste skub til at jeg kunne åbne min forretning, siger hun.
For eksempel blev hun rådet til at sætte masser af penge af til markedsføring.
-Det tænkte jeg var unødvendigt, siger Christina. Også fordi jeg som helt nystartet, ikke står med mange penge i hånden til annoncering. I dag, hvor jeg lige har fejret 1 års fødselsdag for Kosmedic, kan jeg se, at markedsføring er nødt til at være en integreret del af mit mindset omkring forretningen. Alene af den grund, at det giver noget.
 
Kosmedic tilbyder laserbehandlinger og permanent hårfjerning. Christina er uddannet sygeplejerske og er godkendt af Sundhedsstyrelsen.