Lederuddannelse der rykker

Nu har du som leder igen mulighed for at tilmelde dig et lederudviklingsforløb, hvor du får vinderkultur ind under huden og masser af viden ind i hovedet. I 2017 deltog 25 ledere i et tilsvarende forløb, og reaktionerne var yderst positive. I februar 2018 starter et nyt hold op – skal du med?

Nykøbing FC, Erhvervsakademi Sjælland og Business Lolland-Falster er sammen om at tilbyde et uddannelsesforløb, der giver ledere redskaberne til at implementere en performancekultur og et miljø, hvor hver enkelt medarbejder tager ejerskab og bidrager maksimalt til fællesskabet.
Forløbet består af en række intensive kursusmoduler af en eller to dages varighed, fordelt over fem måneder.

Uddannelsen retter sig mod ledere, mellemledere og virksomhedsejere, der ønsker at skabe synlige resultater og løfte deres ledelsesmæssige kompetencer til et nyt niveau. Du bliver undervist af nogle af landets bedste undervisere, der selv er de bedste eksempler på performancekulturens store styrke.

Kontakt Anders Due (tel: +45 2819 9074 – e-mail: adu@businesslf.dk) for yderligere oplysninger og tilmelding eller besøg uddannelsesforløbets hjemmeside