Lolland-Falster virksomheder i vækst-program

To lokale virksomheder er udtaget til at deltage i en vækst-træningslejr via Scale-Up Denmark programmet, som er et EU-støttet initiativ, der skal skabe vækst i danske virksomheder og start-ups.

Det drejer sig om Bredgaard Boats og East Logistics fra henholdsvis Lolland og Falster. De er blandt syv deltagere i den maritime del af Scale-Up Denmark programmet, som afvikles i Det Maritime Elitetræningscenter.

Christine Lunde, direktør i MARCOD, der driver Det Maritime Elitetræningscenter i samarbejde med Væksthus Nordjylland og LIVA consult A/S, glæder sig over tilgangen fra Lolland-Falster.

“Vi glæder os over, at ambitiøse maritime virksomheder fra hele landet har tillid til, at vores skræddersyede udviklingsforløb kan gøre en forskel for dem og flytte dem nærmere målet om at blive en højvækstvirksomhed.”

De fem øvrige virksomheder på centrets tredje hold er Danish Ship Decor A/S (Nørresundby), Frese A/S (Slagelse), Green Instruments A/S (Brønderslev), Hanstholm Skibssmedie og Hvalpsund Net.