Ambassadørkorpset

Ni personer er udnævnt som de første ambassadører for "det nye Lolland-Falster".
"Vi brænder for Lolland-Falster, og vi vil gerne være med til - både nationalt og internationalt - at udbrede kendskabet til landsdelens mange kvaliteter,"siger tidligere koncernchef i Nykredit, Peter Engberg Jensen, der står i spidsen for ambassadørkorpset.
Ingen af ambassadørerne er bosat på Lolland-Falster, men de har alle en forankring og en interesse for udviklingen på Lolland-Falster.

Positivt fokus på Lolland-Falster

"Vi arbejder hver især på forskellige fronter og brancher og har dermed en stor kontaktflade, hvor vi vil markedsføre Lolland-Falster og landsdelens mange værdier og muligheder, når det er passende og belejligt. Lolland-Falster fortjener større positivt fokus, og vi vil være med til at styrke den opmærksomhed, der kommer - også internationalt - og som ikke bliver mindre, når vi nærmer os igangsætning af ét af verdens største tunnelbyggerier på den faste forbindelse over Femern Bælt," siger Peter Engberg Jensen.

Ambassadører som idéskabere

Foruden opgaven med at markedsføre Lolland-Falster vil ambassadørerne også bidrage med gode idéer, der kan fremme udviklingen.

"Som bosiddende udenfor landsdelen har vi måske gode chancer for på nogle områder at se muligheder og skabe kontakter til personer eller til projekter, vi hver især er engageret i, og hvor der kunne knyttes en relation til Lolland-Falster. Derfor er ambassadørkorpset også idéskabende i forhold til landsdelens erhvervsfremmeorganisation, Business Lolland-Falster, " siger Peter Engberg Jensen.

Ambassadørkorpset har nær tilknytning til og mødes på Embassy of Lolland-Falster i København.

De ni ambassadører er:

Peter Engberg Jensen, tidligere koncernchef i Nykredit

Kim Rahbek Hansen, indehaver af Sticks'n'Sushi

Michael Svane, Branchedirektør, DI Transport

Peter Lysholt Hansen, ambassadør, Danmarks ambassade i Myanmar

Jon Stokholm, højesteretsdommer

Mads Rasmussen, elite roer,  OL-guldvinder

Lars-Erik Houmann Christensen, partner, 2L Holding

Katia Østergaard, Adm. direktør HORESTA

Maiken Ingvordsen, Blogger og forfatter