Vi vil være bedst

OBS: Se præsentationsvideoen nederst på denne side

Vores ambition er høj – og krystalklar: 

I 2020 skal Lolland-Falster være det bedste sted at drive virksomhed i Greater Copenhagen. 

Vores erhvervsvirksomheder skal opleve den højeste grad af service i forhold til etablering, opstart og udvikling. Kort sagt, vi vil være bedst på den brede vifte af parametre, erhvervslivet selv definerer som ”service”.

Hvorfor? 
Fordi Lolland-Falster OGSÅ skal være blandt de bedste steder at bo og arbejde. Og den vision kræver vækst og arbejdspladser.

Vi er stærke:

  • Lolland-Falster ligger midt på hovedfærdselsåren mellem Skandinavien og kontinentet, kun et par timer væk fra de største byer i Nordeuropa
  • Lolland-Falster er førende indenfor vedvarende energi og landbrug og fødevarer
  • Lolland-Falster er kommende centrum for Danmarks største anlægsprojekt, og får dermed en infrastruktur, som vil placere Greater Copenhagen i hjertet af Europa.

Alle vores styrker skal i spil, så Lolland-Falster kan gøre en positiv forskel for mange virksomheder – ligesom virksomhederne kan gøre en positiv forskel for os.

Vi gør en forskel:

Allerede i dag kan vi dokumentere, at vores erhvervsservice er over middel i forhold til sammenlignelige kommuner. Vi har et gennemprøvet og effektivt modtageapparat for nye virksomheder og vi ved, at den lokale erhvervsservice har stor betydning for den enkelte virksomhed. Vores indsats bidrager allerede til konkret vækst. Vores mål om at være det bedste sted at drive virksomhed i Greater Copenhagen konkretiserer også vores ambition om vækst på vegne af hver enkelt virksomhed, der drives og etableres på Lolland-Falster.