Start-up

Udviklingsmiljøerne

På nogle af de bedste kontoradresser I Nykøbing F. og Nakskov tilbyder vi plads til iværksættere og andre virksomheder med hang til udvikling. Når du bor hos os, får du adgang til et væld af ydelser og rådgivning.

Få overblik

Selv med den bedste ide har du brug for struktur for at få dit projekt på vingerne. Vi hjælper med forretningsplan, strategi, kommunikation og landsdelens stærkeste erhvervsnetværk.

Kontakt forretningsudvikler Anders Due.

Sparring

I alle faser af din virksomhedsopstart opstår forskellige muligheder og udfordringer. I udviklingsmiljøerne er der altid en iværksætterkollega eller en forretningsudvikler at sparre med.

Kontakt forretningsudvikler Anders Due.

Finansiering

Hvis din virksomhed bygger på en god ide og kan skabe lokale arbejdspladser, så er der potentiale for finansiel opbakning fra offentlig eller privat side. Vores hold af stærke konsulente kan hjælpe med de indledende øvelser og forberede dig på ansøgningsprocedurer og/eller bankmøder.

Kontakt forretningsudvikler Mads Stærk og hør om dine muligheder.

Til studerende

Er du er i gang med en ungdomsuddannelse og har ideer til at starte dit eget, så har vi stedet for dig, i et udviklingsmiljø sammen med iværksættere, der lige nu lever drømmen ud. Kontakt studievejlederen på din uddannelsesinstitution, så kan han/hun hjælpe dig videre.

Netværk

Som en del af vores udviklingsmiljøer bliver du en del af et spændende virksomhedsmiljø, og du bliver inviteret med til netværksmøder i huset, ligesom vores Rådgivercafeer bliver afholdt i udviklingsmiljøerne. Og så bliver du selvfølgelig også inviteret med til den årlige iværksætter-julefrokost.

First to know

Der er et væld af forskellige tilbud, når man er iværksætter i Danmark, og i Business Lolland-Falster involverer vi os ofte i nye samarbejder eller netværk eller sætter egne nye tiltag i gang. Når du har din faste gang i udviklingsmiljøerne har du de bedste forudsætninger for at følge med og blive inspireret af nyhedsstrømmen.

Værktøjer og rådgivning

Man behøver ikke være iværksætter eller have plads i vores udviklingsmiljøer for at få adgang til vores særlige iværksætterydelser. Men hvis du er iværksætter, så BØR du benytte dig af dem. Det kan meget vel give dig præcis det forspring, der gør hele forskellen.

Fablab - 3D print

Hvis din start-up arbejder med design eller produktudvikling, så er muligheden for at kunne producere prototyper og small-scale modeller et must. Fablab i Nykøbing F. er til din rådighed.

Kontakt forretningsudviklinger Anders Due eller projektleder Marie Persson for at høre mere om mulighederne.

Business Days

Som nystartet virksomhed er der hundredvis af ting at tænke over. Men en række lokalt baserede advokater, revisorer, web- og brandingeksperter m.v. er klar til at hjælpe dig. Book en times gratis ekspertrådgivning ved “Business Days” i vores udviklingsmiljøer.

Find den næste Business Day i eventoversigten HER.

Bliv international

Tænk stort fra start, hvorfor nøjes med Danmark. Gennem “Lean Landing”-programmet giver vi dig en nem mulighed for at teste dine muligheder i andre europæiske lande.

Kontakt forretningsudvikler Mads Stærk for at høre mere om mulighederne.

Fra ledig til jobskaber

Flemming Enevoldsen (tv. på fotoet) beskæftiger i dag fire ansatte og er blandt de virksomheder, der kæmper om arbejdskraften på Lolland-Falster. Da han startede virksomheden var han selv ledig. “Jeg har været beskæftiget inden for rengøringsbranchen, siden jeg...

Rugekasse for vækst indviet

Antallet af nye virksomheder stiger, flere virksomheder kommer ud på eksportmarkederne, og det ser lysere ud for erhvervslivet på Lolland-Falster end meget, meget længe. I dag var der indvielse af det nye Udviklingsmiljø Nakskov, som er et omdrejningspunkt for...