Startup

Udviklingsmiljøerne

På nogle af de bedste kontoradresser i Nykøbing F. og Nakskov tilbyder vi plads til iværksættere og andre virksomheder med hang til udvikling. Som en del af vores fællesskab får du adgang til rådgivning og ydelser målrettet din virksomhed.

Få hjælp til din idé

Selv den bedste idé har brug for struktur,  for at komme på vingerne. Vores forretningsudviklere er klar til at hjælpe med at skabe overblik og komme i gang med din virksomhedsidé. Vi hjælper med forretningsplan, strategi, kommunikation og marketing samt får dig ind i landsdelens stærkeste erhvervsnetværk.

Forretningsudvikling Nakskov kontakt Christiane Paaske-Sørensen
Forretningsudvikling Nykøbing F kontakt Anders Due.

Sparring og netværk

I alle faser i din virksomhed opstår forskellige muligheder og udfordringer. Business Lolland-Falster har tilknyttet en forretningsudvikler samt andre iværksætterkollegaer, du kan sparre med. Som en del af vores miljø får du adgang til netværksmøder, rådgivning, lokale events og andre interne aktiviteter året rundt.

Forretningsudvikling Nakskov kontakt Christiane Paaske-Sørensen.
Forretningsudvikling Nykøbing F kontakt Anders Due.

Kontorfællesskab

Alt det praktiske du har brug for til et kontor, har vi styr på. Det giver dig ro til at koncentrere dig om din virksomhed. Du får kollegaer fra andre brancher, masser af netværk,  mødelokaler og central beliggenhed. 

Forretningsudvikling Nakskov kontakt Christiane Paaske-Sørensen.
Forretningsudvikling Nykøbing F kontakt Anders Due.

Til studerende

Er du er i gang med en ungdomsuddannelse og har ideer til at starte dit eget, så har vi stedet for dig, i et udviklingsmiljø sammen med iværksættere, der lige nu lever drømmen ud. Kontakt studievejlederen på din uddannelsesinstitution, så kan han/hun hjælpe dig videre.

Netværk

Som en del af vores udviklingsmiljøer bliver du en del af et spændende virksomhedsmiljø, og du bliver inviteret med til netværksmøder i huset, ligesom vores Business Days bliver afholdt i udviklingsmiljøerne. Og så bliver du selvfølgelig også inviteret med til den årlige iværksætter-julefrokost.

Flyt ind hos os

Midt på torvet i Nakskov og på Slotsbryggen i Nykøbing Falster tilbyder Business Lolland-Falster kontorpladser. Du kan vælge mellem en flyver-plads og en fast plads i vores udviklingsmiljøer, og på den måde sikre, at du har et præsentabelt kontor og nogen at snakke med. Du får adgang til netværk, sparring og kolleger fra andre brancher, og du er i nærheden af andre virksomheder, som du kan dele erfaringer med. Kontakt os, hvis du har lyst til at være en del af et arbejdsomt fællesskab.

Anders Due og Christiane Paaske-Sørensen. 

Værktøjer og rådgivning

Man behøver ikke være iværksætter eller have plads i vores udviklingsmiljøer for at få adgang til vores særlige iværksætterydelser. Men hvis du er iværksætter, så BØR du benytte dig af dem. Det kan meget vel give dig præcis det forspring, der gør hele forskellen.

Bliv medlem

Gør som 425 andre. Meld dig ind som medlem af Business Lolland-Falster, og få del i vores forskellige medlemstilbud. Vi tilbyder rådgivning, møder og events med andre medlemmer, adgang til netværk og naturligvis sparring omkring din virksomhed.  

Kontakt forretningsudviklinger Anders Due.  

Business Days

Som nystartet virksomhed er der hundredvis af ting at tænke over. Men en række lokalt baserede advokater, revisorer, web- og brandingeksperter m.v. er klar til at hjælpe dig. Book en times gratis ekspertrådgivning ved “Business Days” i vores udviklingsmiljøer.

Find den næste Business Day i eventoversigten HER.

Bliv international

Tænk stort fra start, hvorfor nøjes med Danmark. Gennem “Lean Landing”-programmet giver vi dig en nem mulighed for at teste dine muligheder i andre europæiske lande.

Kontakt forretningsudvikler Mads Stærk for at høre mere om mulighederne.

Træd lidt tilbage og kom tæt på

Der er stille på Growth Train-kontoret i denne uge. Tiden er dedikeret til at tage sig af egne virksomheder, og det er tiltrængt for de fleste. Lokale Meptek bruger tiden på at kigge nærmere på vision og mission. Stramt program Syv ugers intensivt acceleratorforløb...

Lokale initiativer belønnes

En lille million kroner er på vej til Nysted sauna og havbad – et projekt der stadig er på tegnebrættet og afventer endelig godkendelse fra Kystdirektoratet. Der er også 190.000 kroner på vej til bevarelse og fornyelse af den 100 meter lange badebro i...

Din idé er penge værd

I disse uger er 15 danske og internationale virksomheder i acceleratorforløb i Growth Train. Men hvorfor skal vi hele tiden høre om det? Det skal vi, fordi ideer er fremtidens råstof, det er herfra vi skal tjene pengene og skabe morgendagens samfund. Derfor står...